PARIS Fashion Week

IMG_6104Afgelopen weken zag je New York-, London- en Milan Fashion Week vast wel langskomen en nu is de mode- en liefdesstad ‘Paris’ aan de beurt! We nemen alvast een kijkje terug op de afgelopen shows waardoor we weten wat we in Autumn/Winter ’15 mogen dragen. IMG_6106IMG_6107IMG_6105Opvallend is dat de sixties en seventies terugkomen! Wijde broeken van stof, franje, opvallende kleuren en de krachtige vrouw staan zeker centraal in AW15! Power Woman zien we zeker terug bij de show van Balmain van Paris fashion week. Zo zie je dat de opvallende kleuren zorgen voor een krachtige uitstraling.

IMG_6110IMG_6109IMG_6108Ook Prada laat ontzettend goed zien waar ze hun inspiratie vandaan hebben gehaald! Netjes, zacht maar toch sexy! Jurkjes, kraagjes en hoge staarten it is!

IMG_6111IMG_6112Daarnaast zie je ook dat Burberry zijn inspiratie haalt uit de jaren ’60! Fake fur, hoge laarzen en ook jurkjes zie je in deze Fashionshow terug.

Natuurlijk waren dit niet de enige shows, er waren en volgen er nog veel meer! Nog meer sixties en seventies zien? Op Vogue kan je alle shows bekijken!
So ‘Love Piece and Happiness’ and enjoy your day!
Love,
Luisa
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s