LUSH tea tree water

IMG_6860LUSH is één van de bekendste beautymerken en hebben ook hele goede producten voor gezichtsreiniging! Elke avond gebruik ik deze flacon om mijn gezicht schoon te maken en het werkt perfect tegen onzuiverheden.IMG_6850Zoals je vast al had gemerkt, is de tekst in het frans! Ik heb deze namelijk gekocht bij de LUSH in Frankrijk. In het Nederlands:

Toner Water
Schiet een huid in nood te hulp. Tea Tree werkt effectief tegen bacteriën die puistjes veroorzaken. Speciaal voor mensen die snel last hebben van verstopte poriën.

IMG_6842Wat ik heel leuk vind aan de flacon is dat hij matzwart is, zo zien bijna alle verpakkingen van lush eruit. Wat ook heel leuk bedacht is dat op elk product een stikker met een tekeningetje en naam van de ‘uitvinder’ van het product! Tip: Als de flacon leeg is kan je hem bij laten vullen! Super handig en je bent goedkoper uit!

IMG_6844De ingrediënten: Tea tree water (Melaleuca alternifolia), Grapefruit water (Citrus paradisi), Jeneverbes water (Juniperus communis), *Limonene (*Limonene), Parfum (Perfume), Methylparabeen

IMG_6851Op de flacon zit een heel handig spuitje. Ik gebruik tea tree water (alleen in de avond) als ik m’n make-up eraf heb gehaald om nog net iets beter m’n huid te reinigen. Ik spuit het niet direct op m’n gezicht maar eerst op een watje. Ik vind tea tree water heerlijk fris ruiken en het werkt ook heel goed, ik heb sinds ik dit gebruik veel minder puistjes en een egalere huid.

IMG_6846 LUSH Tea Tree Water Toner 100g – €6,25 

te koop bij de LUSH winkels

4 Reacties op “LUSH tea tree water

Plaats een reactie