Dancetour Dordrecht 2015!

Op koningsdag waren in heel Nederland festivals  te vinden en ik ging met vrienden naar Dancetour in Dordrecht! Het festival duurde van 14:30 tot 21:00 uur en wat was het GE-WEL-DIG! Lees snel verder!

DSC02781

We gingen om 12:00 uur al met de bus richting Dordrecht omdat de koning ook op bezoek kwam en bijna alle wegen waren afgesloten. Met de pont de lek over, 1 overstap en nog een stuk lopen hebben we er 1,5 uur over gedaan om bij de ingang van het festival te komen.

DSC02782 Toen we aan kwamen lopen gingen net de deuren open en konden we opzich snel (30 min) doorlopen. Later hebben we gehoord dat sommigen wel 2 uur in de rij hebben gestaan. Bijna iedereen werd gefouileerd en je mocht geen eten, drinken, luchtjes, deo of scherpe dingen meenemen.

Toen we (als bijna de eersten) het terein opkwamen was er een photobooth van Coca Cola! Als je op de foto ging en hem op Instagram plaatste kreeg je een pet of bril. Ik en Ilse gingen voor de pet en we hebben hem heel de dag opgehad!

DSC02794 Ook kregen we nog een polaroid foto! Aaah wat is ie leuk!! 

DSC02808 Op de foto zie je de mainstage en er kwamen bekende mensen optreden! Vato Gonzalez & MC Tjen, DJ Clash, Sidney Samson, Dannic en The Partysquad waren aanwezig!

DSC02812

Verder hebben we heel de dag gefeest en gedanst! Ik had ongeveer 25 euro bij me want alles op het terrein moest betaalt worden in muntjes. Een muntje kostte 2,50 en eigenlijk had ik net iets te weinig geld voor eten en drinken samen.

DSC02805DSC02828Om 9 uur zijn we snel weggegaan omdat we anders heel lang zouden moeten wachten totdat we van het terein af waren. De bussen waren overvol en reden maar om het uur, vandaar dat we ongeveer 3 uur over de terugreis hebben gedaan. Uiteindelijk was het wel echt een geslaagde dag!

Wat hebben jullie gedaan op koningsdag?

Advertenties

8 Reacties op “Dancetour Dordrecht 2015!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s