BOHOSHOP.NL

Van de week kwam er een pakketje binnen van Bohoshop! Ik mocht wat dingetjes uitkiezen en ik was superverrast van wat er in het pakje zat! Jij ook? Lees snel verder..

Als eerst zat er een supermooi armbandje in het pakketje! Het is gemaakt van kraaltjes en het is zo’n bandje dat je aan moet trekken aan de touwtjes. Het geeft echt een boho-look uitstraling en dat is heel leuk voor in de zomer!

Het zat in een zwart zakje, wat ook heel handig is want daar kan je hem in bewaren of je kan er nog meer sieraden in doen.

  

Het armbandje is mooi afgewerkt en aan de touwtjes hangen leuke blauwe kraaltjes en gouden hartjes! Aaah

  

Ook zat er nog een pakje flash tattoo stickers in het pakketje en hier ben ik ook echt superblij mee! Ik had al eerder een review geschreven over zulke tattoos en ik ben er echt een groooote fan van.

De tattoos knip je uit, je haalt het plastic eraf, je gaat met een nat washandje over je huid heen et voila! Je tattoo is klaar!

  

Ik heb 2 pijltjes aan de binnenkant van mijn pols gedaan en het geeft gewoon een heel leuk effect. Ze glanzen ook mooi en blijven zo’n 3 tot 5 dagen zitten!

Ik ben superblij met deze spulletjes en neem zeker een kijkje op Bohoshop.nl! Ze hebben allemaal betaalbare sieraden en assecoires en ik weet zeker dat iedereen er iets leuks kan vinden!

Ook heb ik nog een kortingscode voor jullie van 15% op je gehele aankoop! De code is: ladiesnight2015.

Happy Ibiza Armband – €14,95
Flash Tattoos Boho – €3,95

Wat vinden jullie van een boho look?

9 Reacties op “BOHOSHOP.NL

Plaats een reactie