Bobbi brown shimmer brick dupe

Hi girls! De shimmerbricks van Bobbi Brown vind ik prachtig en staan op nummer 1 van mijn wishlist. Laatst bij de Etos zag ik deze bronzer van de nieuwe collectie die bizar veel op de Shimmerbricks lijkt. Lees snel verder…

Etos heeft een nieuwe collectie gelanceerd met enorm veel nieuwe producten en verpakkingen. Het is een budget product dus veel kan je niet verwachten van zo’n verpakking, maar ik vind het doosje er prima uitzien!

Ik heb de kleur Shine to Shimmer gekozen. Het is een bronzing powder maar er zit ook een blush in en een highlighter.

In het doosje zitten 5 prachtige kleuren; 3 bruine, een rozige en een witte higlighter. De kleuren zijn heel mooi te combineren en je kan ze ook los van elkaar gebruiken!

Het pigment is enorm goed, je moet niet teveel product op je kwast nemen omdat je anders een enorm donkere streep op je gezicht zet, dat is niet de bedoeling! De highlighter en blush passen goed bij de bruine kleuren en geven een mooie gloed en en een klein beetje shimmer.

Ik ben heel blij met deze bronzer en ik gebruik hem elke dag. Een goede dupe van de Shimmer Brick van Bobbi Brown voor een goedkope prijs! De bronzer is €4,99 of €5,99. Dat weet ik niet meer zeker maar alsnog vind ik het wel het geld waard!

Welke bronzer gebruiken jullie?

Advertenties

9 Reacties op “Bobbi brown shimmer brick dupe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s