Barry M contour kit

   

Hi beauty’s! Ik ben net terug uit Londen en ik zit nu lekker met een maskertje op deze post te schrijven. In Londen heb ik wat nieuwe make-up gescoord bij de Boots. Boots is de drugstore in Londen waar ze allemaal merken verkopen die niet in Nederland verkrijgbaar zijn! Lees snel verder als jij meer wilt weten over deze contour kit can Barry M! 

 

Op de achterkant van het doosje beloven ze dat je met dit palette je een flawless make up look kan creeëren. Ook kan je tutorials kijken op de Barry M site, dit belooft veel goeds!

  

Als je het kitje opendoet ziet het er zo uit. Ik vind het doosje heel schattig, het is van karton en er zit een klein magneetje in zodat hij niet vanzelf open gaat. 

  

Er zitten 3 kleuren in de Kit: een lichtje kleur, een bronzer, en een nog donkerdere bruin om mee te contouren. De kleuren zijn heel mooi en ze zijn niet oranje maar komen een beetje assig over, wat ik persoonlijk altijd het mooiste vind. 

  

Aan de bovenkant van het doosje zit een gebruiksaanwijzing!  Dit is eigenlijk wel heel erg handig zodat je altijd even kan spieken waar je de kleur moet aanbrengen voor het juiste effect.

 

Toen ik swatches aan het maken was zag ik al meteen dat de kleuren goed gepigmenteerd zijn, vooral de donkerste kleur. Hier moet je niet teveel van op je kwast nemen want dan zit er een enorme streep op je wang! De andere kleuren zijn ook heel erg mooi, alhoewel de lichtste kleur niet heel erg opvalt in je gezicht. 

Ik ben superblij met dit contour palette en deze zit nu al in mijn everyday make-up routine

Het paletje is te koop bij Boots in het buitenland en was rond de 6 pond. Het is ook online te bestellen op verschillende sites en ook is het gespot bij de River Island!

Waarmee contouren jullie je gezicht?

Advertenties

19 Reacties op “Barry M contour kit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s