JG Bronzing powder

  
 
Hi followers! Het is al een tijd geleden dat ik een artikel heb geplaatst, maar vandaag heb ik weer een review voor jullie! Ik heb laatst deze bronzer aangeschaft en hij zit nu in mijn dagelijkse make-up routine. Deze bronzer is wel een artikel waard! Wil je meer weten? Lees dan snel verder…


    

Ten eerste vind ik de verpakking en het doosje heel erg mooi en zelfs een beetje high-end oogen. Het doosje is glanzend en bedrukt met gouden letters. Het merk; John van G,  had ik nog nooit gezien totdat ik bij de DA een heel schap tegenkwam van dit merk. 

  

Er zit een mooi patroontje in de bronzer zelf en de bronzer bestaat uit 2 kleuren. Ik meng deze altijd voor het mooiste effect. De bronzer is in de kleur 02, dit is de matte versie. Hij is ook verkrijgbaar met een glans maar ik vond dat voor mij niet zo geschikt. Ook zit er een spiegeltje in het doosje, wat altijd van pas kan komen onderweg of op reis! 
    

Je kan de poeder met een klepje omhoog doen en dan ligt eronder nog een sponsje/watje waarmee je de bronzer aan zou kunnen brengen. Ik gebruik dat niet want met een kwast krijg je een veel mooier effect! 

    

En dan de swatch! Het is een goede gepigmenteerde poeder die totaal niet oranje uit valt. Je moet niet teveel product op je kwast doen want dan krijg je veel te duidelijke bronzerlijnen in je gezicht. Ook is de bronzer hervulbaar, als hij op is kan je gewoon een nieuwe vulling kopen. Ik ben erg blij met deze bronzer en ik ga deze nog een lange tijd gebruiken! 

JG reffilable bronzer powder – €19,00 te koop bij de DA

Advertenties

7 Reacties op “JG Bronzing powder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s