Ikea make-up opberger

IMG_6339Toen ik bij de Ikea aan het zoeken was naar een opruim systeem voor m’n make-up kwam ik deze tegen! Deze plastic ‘bak’ van de Ikea is superhandig en heel overzichtelijk!

IMG_6341Deze bak is eigenlijk bedoeld om in een lade te doen in de badkamer maar ik heb hem op m’n kamer staan! Alles past erin en ik heb nooit meer make-up rondslingeren. Normaal lag het overal en nergens! Het model heet: Godmorgon. klik hier voor de link!

IMG_6327In de eerste rij opbergvakjes heb ik mijn kwasten, potloden, mascara’s, eye liners, concealer en wat andere dingen. Ook heb ik hier 2 maskertjes van dokter Van Der Hoog in gedaan en mijn wimperkruller.IMG_6333De kleinste vakjes zijn perfect voor lipsticks en nagellak, daarnaast zitten iets grotere vakjes en daar heb ik mijn blushes, puntenslijper en testers in gedaan.

IMG_6334In het vakje ernaast heb ik mijn bronzers, poeders en highlighters gedaan.

IMG_6335In het grootste vak heb ik mijn poeder van kiko en mijn oogschaduwpalletten gedaan. Dit past makkelijk! Ik ben heel erg blij met deze opberger en ik vind het zeker een aanrader!

IMG_6321

IKEA Godmorgon –  €14,95

hoe ruimen jullie je make-up op?

12 Reacties op “Ikea make-up opberger

  1. Ik heb iets gelijkaardigs maar wel kleiner van bij Action op de wastafel staan. En over de organisatie van alles wat in mijn lades zit, wordt duchtig nagedacht de laatste dagen. De lenteschoonmaakkriebels zijn op komst 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuke post!
    Ik heb deze opberger toevallig vandaag ook gekocht!
    Ik heb al make-up in mijn kaptafel en in een extra ladekastje maar kwam weer ruimte te kort.
    En deze opberger ziet er nog mooi uit ook vind ik!

    Liefs Angela

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie