Room inspiration

Hi girls! School is al even begonnen en als ik uit school ben vind ik het altijd lekker om op mijn kamer even uit te rusten. Een tijdschrift lezen, muziek luisteren of gewoon even op youtube kijken. Als mijn kamer opgeruimd is creeërt dat echt rust in mijn hoofd en ik hou ervan om leuke “hoekjes” in mijn kamer te hebben!

In dit artikel laat ik een paar plekjes in mijn kamer zien en hopelijk halen jullie hier wat inspiratie uit!

Op mijn bureau staan een aantal drankjes zoals je ziet; coca cola (uit Frankrijk), fiji water en een special edition Arizona (uit Berlijn). Ook heb ik een kaarshouder in de vorm van een ananas die ik superschattig vind!

Daarvoor ligt een fotolijstje met een marmerprint papier die ik heb neergelegd in plaats van neergezet. Hierop ligt een flacon, een gouden horloge en een nagellakje. Ik vind het er gewoon leuk uitzien en zo is mijn bureau niet helemaal leeg.

Op mijn kast staan leuke tasjes van mijn favoriete winkels! De Hollister, Abercrombie en de Lush zijn winkels waar ik regelmatig naartoe ga. Daarnaast staat de doos van mijn Triangl bikini (waar ik al een artikel over geschreven heb die je Hier kan lezen).

Daarnaast staat ook mijn speaker van House of Marley waarmee ik altijd mijn muziek luister. Er komt echt superkwaliteit muziek uit en hij kan ongelofelijk hard, met het bluetooth systeem kan je draadloos verbinden en hem overal mee naartoe nemen

  

In mijn kast van de Ikea zitten 8 vierkante vakken waarin allemaal verschillende dingen staan zoals boeken, makeup en zoiets als dit!  Ik heb mijn tijdschriften plat gelegd en parfum flacons erop gezet wat ik er heel leuk uit vind zien!

Ik ben een half jaar geabboneerd geweest op de glamour en ik vind het een heel leuk tijdschrift. Helaas ben ik ermee gestopt omdat ik het toch een beetje zonde vind van het geld (omdat je zo’n tijdschrift in principe maar 1 keer leest)

  

Aan de andere kant van mijn bureau staan 2 boeken die ik op het moment lees. Will Grayson, Will grayson is het paarse boek. Ik heb bijna alle boeken van John Green gelezen dus ik heb ook hoge verwachtingen van dit boek!  Daarnaast staat het boek; Vervoering, dat gaat over de slavernij maar hier ben ik nog niet zo ver in.

Het leek me wel leuk om een plantje op mijn bureau te hebben en om de boeken staande te houden heb ik een Jar gekocht bij de Hema (3 euro) Met zo’n ‘Jar’ kan je van alles, je kan hem bijvoorbeeld vullen met pennen, snoepjes of ergens anders voor gebruiken!

Hebben jullie ook van dit soort ‘hoekjes’ op je kamer?

Advertenties

16 Reacties op “Room inspiration

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s